Deze roeryoghurt is bereid met de originele yoghurtculturen en biologisch-dynamische volle melk. Daardoor is zij friszuur van smaak. Ingrediënten: Biodynamische volle melk, yoghurtcultuur

De producten van Zuiver Zuivel zijn van Demeter kwaliteit en krijgen alle tijd om te rijpen en smaak te ontwikkelen. De Volle yoghurt wordt bereid van biodynamische volle melk waaraan de originele yoghurt culturen worden toegevoegd. Het product fermenteert ongeveer 12 uur in de tank op 37 graden, en wordt dan glad geroerd, en daarna warm afgevuld in het pak, waardoor de yoghurt een mooie dikke structuur krijgt zonder toevoegingen. In grote fabrieken wordt de yoghurt over het algemeen koud afgevuld, waardoor bijvoorbeeld melkpoeder wordt toegevoegd om de yoghurt dik te krijgen.

Ingrediënten
Voedingswaarde per/Valeur nutritionnelles pour 100 ml
Energie / Énergie 270 kj (65 kcal)
Vet / Matières grasses 3,7 g
waarvan verzadigde vetzuren / dont acides gras saturés 2,3 g
Koolhydraten / Glucides 4,3 g
waarvan suikers / dont sucres 4,3 g
Eiwit / Protéines 3,4 g
Zout / Sel 0,11 g
Calcium 120 mg (15%)*
* Het percentage van de dagelijkse referentie inname.
* Le pourcentage apports quotidiens de référence.