Contact

Wij horen graag wat jij als klant van onze producten vindt: waar ben je enthousiast over, wat kan er beter en wat mis je nog in ons assortiment? Stuur je vraag of opmerking dan bij voorkeur via onderstaand contactformulier naar ons toe. Je ontvangt zo snel mogelijk een antwoord van ons.

Misschien staat je vraag ook bij de veel gestelde vragen.

Vraag over statiegeld? Informatie kunt u HIER vinden.

Vraag over nieuwe dop?

Vanaf nu zijn de drinkbare zuivel voorzien van een nieuwe duurzame dop die aan het pak blijft zitten. Hiermee is Zuiver Zuivel het eerste zuivelmerk in Nederland die deze verduurzaming doorvoert. Om zwerfaval te voorkomen is het vanaf juli 2024 verplicht dat de plastic dop bij literpakken (en flesjes) vast blijft zitten aan de verpakking. Zuiver Zuivel heeft er echter voor gekozen om niet tot deze datum te wachten en deze verduurzaming van de verpakking al eerder door te voeren voor haar pakken.

Deze nieuwe dop is 20% lichter wat zorgt voor een plastic reductie en is voor 100% gemaakt van een hernieuwbare grondstof, geproduceerd op basis van tallolie, een restproduct van de houtindustrie . Ook is de dop goed recyclebaar en kan samen met het pak in de plastic/PMD stroom worden herverwerkt. Naast dat deze nieuwe dop de meest duurzame keuze is, is de dop makkelijk in gebruik. Bij het uitschenken van de zuivel blijft de dop naar boven gericht en is het pak makkelijk en lekvrij hersluitbaar.

Op te openen: draai de dop los. De dop niet verwijderen, want dan is het pak niet meer hersluitbaar.

Op te sluiten: draai de dop weer dicht.

Overige vragen

Aanmelden nieuwsbrief

Ja, ik ontvang graag een gratis hersluitdeksel

Bij een klacht: vermeld hierbij svp de THT code van het product

Lees hier onze privacyverklaring.


Onze gegevens
Veldhuisweg 9
8362 VB Nederland (Ov.)
0527-292529
info@zuiverzuivel.nl