Over Zuiver Zuivel

Zuiver in Zuivel
Wij zijn zuiver in herkomst,
zuiver in kwaliteit,
zuiver in ons verhaal.
Wij zijn Zuiver Zuivel.

Onze naam zegt het al: wij willen zuiver zijn in alles wat wij doen. Zuiver Zuivel staat voor dierenwelzijn, een mooi landschap, een schone aarde en eerlijke handel. Dat brengen wij in praktijk door samen te werken met biodynamische melkveehouders die respectvol met hun koeien en bodems omgaan. Wij zijn toonaangevend in een duurzame bedrijfsvoering: alle melk komt uit Nederland, onze producten zitten in klimaatneutrale verpakkingen en de fabriek draait op groene stroom. Het resultaat kun je proeven in een eigentijdse range zuivel, boter en kaas met een Demeter keurmerk.

Zuiver Zuivel is een merk met uitsluitend producten van biodynamische kwaliteit, geleverd door 25 unieke biodynamische familiebedrijven die continu in ontwikkeling zijn.

Op de producten staan een aantal veehouders die aan Zuiver Zuivel hun melk leveren. Ze vertellen op de verpakkingen het Zuiver Zuivel verhaal. Op iedere verpakking staat een letter afgebeeld, de eerste letter van een biodynamisch thema dat op de zijkant door de boer wordt uitgelegd.
Wil jij het hele Zuiver Zuivel verhaal lezen ga dan naar ons alfabet.